Nordea ungdomskort

Ungdom, bank til dig mellem 13-17 år – Nordea

Ungdom, bank til dig mellem 13-17 år | Nordea

Ungdomspakken er til dig mellem 13 og 17 år. Den giver dig mulighed for at styre din egen økonomi med Nordea Pay og adgang til konto-kik/Netbank.

Ungdomspakken er til dig mellem 13 og 17 år. Den giver dig mulighed for at styre din egen økonomi med gratis hævekort eller Nordea Pay og adgang til konto-kik/Netbank.

Ungdomskonto (13-17 år) – Nordea

Ungdomskonto (13-17 år) | Nordea

Ungdomskonto er for dig, som er mellem 13 og 17 år. Du kan bruge den til løn, lommepenge og opsparing. Og du kan få både kort, netbank og MobilePay til kontoen.

Ungdomskonto er for dig, som er mellem 13 og 17 år. En Ungdomskonto kan bruges til løn, lommepenge og opsparing.

Juniorkonto (0-12 år) – Nordea

Juniorkonto (0-12 år) | Nordea

Juniorkonto er til børn mellem 0-12 år. Juniorkonto kan bruges til lommepenge og opsparing, og når barnet fylder 7 år, kan der også tilknyttes et betalingskort …

Juniorkonto kan bruges til lommepenge og opsparing. Du kan indsætte lige så meget, som du vil. Og du kan frit hæve pengene, når du vil.

Bank til unge, studerende og lærlinge 18-28 år – Nordea

18-28 år – Bank til unge, studerende og lærlinge 18-28 år | Nordea

Mulighed for at hæve kontanter med Visa/Dankort og Nordea Pay i alle bankers hæveautomater i Danmark samt hæve valuta i mange af Nordeas hæveautomater – uden …

Hvis du er mellem 18-28 år har vi en række særlige fordele til dig. Du får en række gratis produkter og fordele på alle de vigtigste områder af din daglige økonomi.

Betalingskort og kreditkort – se vores kort her – Nordea

Betalingskort og kreditkort – se vores kort her | Nordea

Nordeas kreditkort er det internationalt anerkendte Mastercard. Disse kort kan du benytte alle steder, der tager imod Mastercard betalingskort: Nordea …

Få kort til alle situationer, ligemeget om det skal være kreditkort med ekstra fordele eller et kort uden risiko for at overtrække din konto.

Kom godt i gang med dit nye kort – Nordea

Kom godt i gang med dit nye kort | Nordea

Du kan finde din pinkode i din Mobilbank og Netbank. Du kan allerede nu bruge dit kort via din smartphone med Apple Pay og Google Pay. Kortet kan bruges i alle …

Se hvordan du aktiverer dit nye kort, spærrer kort og andre informationer som kan være aktuelle for dig, der har et eller flere kort hos Nordea.

Brug af kort i udlandet – Nordea

Kort i udlandet | Nordea

Du kan bruge dine Nordea betalingskort i udlandet på samme måde som herhjemme. Når du bruger dit kort til at betale med, er der mindre risiko for at miste …

Et betalings- eller kreditkort giver dig nem og hurtig adgang til dine penge – uanset hvor i verden du befinder dig.

Konto til børn 0-12 år – Nordea

Konto til børn 0-12 år | Nordea

Fra 15 år tilbyder vi Nordea Pay til Ungdomskontoen og Netbank Unge. Dit barn kan nu selv betale regninger og overføre penge. Som forælder til børn under 18 år …

Når børn sparer op, lærer de hurtigt, at pengene har en værdi. Start de gode vaner tidligt og få en juniorkonto til dit barn. Læs om juniorkonto her.

Nordea Bankkort Ungdom – for deg fra 13 til 18 år

Nordea Bankkort Ungdom – for deg fra 13 til 18 år | Nordea

Nordea Bankkort Ungdom er for deg fra 13 til 18 år. Du har full oversikt over all bruk av bankkortet ditt i mobilbanken og i nettbanken.

Nordea Bankkort Ungdom er for deg mellom 13 og 18 år. Det er ingen årspris. Det er gratis å bruke. Med foresattes godkjennelse kan du handle på nett.

Nordea Electron – bankkortet för barn och ungdomar

Nordea Electron – bankkortet för barn och ungdomar | Nordea

Nordea Electron är ett bankkort från Visa anpassat för barn och ungdomar upp till 16 år. Med kortet kan du enkelt göra köp i butiker och på internet både i …

Nordea Electron är ett bankkort för barn och ungdomar. Bankkortet är kopplat till ditt konto och dina kortköp och uttag dras direkt från kontot.

Keywords: nordea ungdomskort, nemid til børn på 13 år nordea, nordea unge konto kik